Už 17 rokov vylepšujeme motoristom autá. Kvalitné autodoplnky od spoľahlivého a rýchleho SLOVENSKÉHO OBCHODU.

Chrániče dverí auta

Dokonalá ochrana automobilu pred neželanými nárazmi a škrabancami. S lištami na auto to nebude nijaký problém. Stačí si vybrať správny typ lišty a bez obáv vyraziť na cesty.

#ShowMore#

Ponúkame vám ochranné plastové lišty na dvere auta, extra chrániče dverí, ochranné lišty na zadný nárazník aj nerezové prahové lišty, ktoré spoľahlivo chránia prah dverí auta pri nastupovaní a vystupovaní.

Všetky naše lišty na rôzne značky áut sú dôsledne spracované a dodávajú automobilu exkluzívny vzhľad.

Spoľahlivá ochrana vášho vozidla

Chrániče dverí sú súčasťou doplnkovej výbavy vozidla. Ich hlavnou úlohou je ochrana okrajov dverí, vďaka čomu sa predíde mnohým nepekným preliačeninám a odieraniu auta. Tento navonok nenápadný ochranný kúsok môžete využiť aj vo svojom aute, ideálne zapadne do všetkých modelov osobných motorových vozidiel. Chrániče sa na dvere upevňujú obojstrannou lepiacou páskou. Jeden set z našej ponuky obsahuje 2 väčšie chrániče na predné dvere a 2 menšie chrániče na dvere vzadu.

Chrániče dverí Rati-Stick

U nás nájdete štýlový chránič hrán dverí od maďarského výrobcu Rati. Účinne ochráni dvere pred poškodením počas otvárania a zatvárania.

Firma Rati je známa tým, že všetky autodoplnky, ktoré vyrába, sú vysoko funkčné a majú skvelý dizajn. To garantuje, že výborne vyzerajú aj na tých najluxusnejších značkách áut. Ide skutočne o skvelý ochranný prostriedok pre každého, kto chce mať dvere auta ako nové aj po mnohých rokoch jazdenia.

 

 

 

2 položiek celkom
x-Chrániče dverí Rati-Stick - čierny - V00170 - 1
 
12 € / sada
Detail
Chrániče dverí Rati-Stick - šedý - V00172 - 1
 
12 € / sada
Detail

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.