Už 17 rokov vylepšujeme motoristom autá. Kvalitné autodoplnky od spoľahlivého a rýchleho SLOVENSKÉHO OBCHODU.

Vône do auta California Scents

Osviežovače vzduchu do interiéru každého auta. Spríjemnia krátke aj dlhé cesty a potlačia nepríjemné pachy. Na výber je množstvo kvalitných vôní v rôznom prevedení – uprednostníte osvedčené osviežovače v plechovke alebo zlatých 3D panáčikov, ktorí oživia každý priestor?

#ShowMore# 

Plechovkové vône do automobilu s tradíciou

 Predstavujeme vám exkluzívne vône americkej firmy California Scents®. Ide o produkty s tradíciou, ktoré sa vyznačujú extra výdržou a veľkou intenzitou.

 Firma California Scents® vznikla v meste Irvine v štáte Kalifornia v roku 1993, kedy svetlo sveta uzreli prvé plechovkové osviežovače. Odvtedy sa táto spoločnosť dostala medzi svetovú špičku v oblasti výroby osviežovačov vzduchu a v súčasnosti dodáva svoje výnimočné produkty do vyše 85 krajín sveta.

 Rozličné vône osviežovačov California Scents

Jedinečné osviežovače v plechovke ponúkame v rôznych vôňach. Je len a len na vás, či chcete v aute cítiť žuvačkovú arómu, ktorá vám pripomenie detstvo, alebo ste skôr za svieže ovocné vône s nádychom leta. Všetky arómy spája dlhý účinok s regulátorom intenzity vône.

Otvorte si plechovku California Scents ešte dnes a nastavte si intenzitu vône na viečku podľa seba. Ostáva už len nájsť vhodné miesto – odporúča sa osviežovač umiestniť pod sedadlo, prípadne do držiak na fľaše a zápach nebude mať šancu.

Regulátor intenzity vôní od nás dostanete spolu s plechovkovým osviežovačom grátis.

4 položiek celkom
Osviežovač  California Scents v plechovke - vôňa Vanilka - PL0004 - 1
 
4 € / ks
Detail
Osviežovač  California Scents v plechovke - vôňa Višňa - PL0003 - 1
 
4 € / ks
Detail
Osviežovač California Scents v plechovke - vôňa Nové auto - PL0006 - 1
 
4 € / ks
Detail

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.