Už 17 rokov vylepšujeme motoristom autá. Kvalitné autodoplnky od spoľahlivého a rýchleho SLOVENSKÉHO OBCHODU.

Lakťové opierky Opel

Lakťové opierky pre maximálne pohodlie na cestách. Praktické opierky z našej ponuky vám dodajú extra komfort a ocení ich ako vodič, tak spolujazdec.

#ShowMore#

U nás nájdete rozličné druhy opierok – univerzálne alebo typové lakťové opierky za výhodné ceny. Stačí si vybrať podľa typu automobilu a bezstarostne cestovať.

Praktické lakťové opierky pre autá Opel

Lakťové opierky sú jedným zo základných autodoplnkov, ktoré by nemali chýbať ani vám. Mnohí vodiči si už bez opierky na lakeť nevedia predstaviť šoférovanie a stala sa pre nich nevyhnutnosťou.

Istotne si aj vy obľúbite prvotriedne lakťové opierky v modernom dizajne, ktoré ponúkame aj do automobilov značky Opel. Slúžia na pohodlné uloženie pravej ruky počas jazdy a tiež ako extra úložný priestor vo vozidle.

Lakťové opierky do každej Opel

Neodopierajte si komfort naviac a šoférovanie si užívajte bez obáv zo stŕpnutej ruky. A rovnaké pohodlie doprajte aj spolujazdcovi.

Lakťové opierky sú naviac skvelým priestorom navyše, kam si môžete uložiť veci, čo chcete mať stále po ruke. Súčasťou opierok je často aj držiak nápojov v zadnej časti. Vyberte si zo širokej ponuky opierok pre autá Opel a my vám ich pošleme rýchlo, bezpečne a priamo domov.

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.