Už 17 rokov vylepšujeme motoristom autá. Kvalitné autodoplnky od spoľahlivého a rýchleho SLOVENSKÉHO OBCHODU.

Lakťové opierky

Chcete sa vo svojom aute cítiť maximálne pohodlne a cestovať s pocitom, že vám nič nechýba? V  tom prípade si zaobstarajte praktické lakťové opierky na ruku. Dodávajú vodičovi extra komfort a rovnako tak ich určite ocení aj spolujazdec.

 #ShowMore#

U nás nájdete rôzne druhy opierok – univerzálne alebo typové lakťové opierky za najlepšie ceny. Vyberte si z ponuky lakťových opierok na rôzne typy automobilov ešte dnes a užívajte si pohodu na cestách.

Praktická lakťová opierka pre váš komfort

Lakťová opierka je základný doplnok do každého auta. Je to doslova nevyhnutnosť pri dlhších cestách. Určite aj vy oceníte kvalitné lakťové opierky v modernom dizajne. Slúžia na pohodlné položenie pravej ruky počas jazdy aj ako úložný priestor v automobile. Opierky pre rozličné značky a typy áut nájdete u nás za bezkonkurenčné ceny a so zárukou rýchleho a spoľahlivého dodania.

Univerzálne lakťové opierky do auta

Opierka na ruku ponúka zvýšený komfort počas jazdy vodičovi i spolujazdcovi. Taktiež je to extra veľký úložný priestor. Slúži na odkladanie menších predmetov, ktoré chcete mať stále po ruke. Súčasťou opierok býva aj držiak nápojov v zadnej časti.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.