Už 17 rokov vylepšujeme motoristom autá. Kvalitné autodoplnky od spoľahlivého a rýchleho SLOVENSKÉHO OBCHODU.

K2 ČISTIČ VSTREKOV DIESEL 50ML

Kód: ET3122
100% garancia spokojnosti
4 € / ks
Na sklade
Možnosti doručenia

Prípravok znižuje spotrebu paliva, obnovuje plný výkon, predlžuje akceleráciu.

Detailné informácie

Podrobný popis

K2 DIESEL 50ml

Revolučný preparát vhodný do všetkých dieselových motorov. Jeho použitie ocenia nielen profesionáli, ale každý zodpovedný motorista. 

Vyčistí aj tie najviac znečistené vstrekovače, čo viditeľne zníži spotrebu paliva a emisie čierneho dymu. Obnovuje výkon motora a predlžuje jeho životnosť. Maže palivové čerpadlo, znižuje rast mikroorganizmov a chráni pred koróziou.

ADITÍVA v palive sú veľkou pomocou motoristu nielen v chladnom zimnom období, ale CELOROČNE. Fľaštička s praktickým predĺženým hrdielkom umožní rýchle a jednoduché preliatie aditíva do nádrže.

K2 ČISTIČ VSTREKOV DIESEL 50ML

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkové aditívum za super cenu
  • Určené pre naftové motory chráni celú palivovú sústavu pred koróziou
  • Premazáva palivové čerpadlo
  • Čistí silne znečistené trysky
  • Kladný prínos v podobe zvýšenia výkonu, nižšej dymivosti a spotreby, ...


Urobte pre svojho miláčika niečo viac, ako je umývanie a leštenie. Doprajte mu čistejšie útroby vstrekovacej a palivovej sústavy. Profesionálny aditívum do paliva K2 Diesel je určené pre naftové motory a už pri prvom použití začne aktívne pôsobiť na dané časti.

Hravo vyčistí silne znečistené trysky, čo sa kladne odrazí predovšetkým na spotrebe, zvýšení výkonu a na celkovej životnosti motora. Navyše uľahčuje jeho nábeh, takže aj chod bude rovnomerný a hladký. Pri pravidelnom používaní sa vám odvďačí aj palivové čerpadlo, ktorému prispieva rovnomerným premazávaním. Môžete sa tak vyhnúť nepríjemným výdavkom na jeho opravu, ktoré nie sú práve najmenšie. Tento skvelý prípravok chráni celú palivovú sústavu od nádrže až k motoru pred koróziou a znižuje rast nežiadúcich mikroorganizmov. Ak chcete svojmu auto dopriať niečo výnimočné a chrániť ho pred negatívnymi vplyvmi palív rôznej kvality, neváhajte!

POUŽITIE: Obsah fľaštičky vlejte do 40-80 l paliva. Pri silne znečistených tryskách postup zopakujte. UPOZORNENIE: Požite celý obsah naraz.  

Dodatočné parametre

Kategória: Aditíva
Výrobca: K2

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.